Co. van vriendschapsmachines, Ltd

Het lassen & het Knipsel, Kwaliteit zijn Onze Achtervolging van het Eeuwige Thema!

 

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Thuis

Friendship Machinery Co., Ltd

Ik ben online Chatten Nu
China Friendship Machinery Co., Ltd certificaten
China Friendship Machinery Co., Ltd certificaten
laat   me   aanbieding   mijn   de meeste   oprechte   gelukwensen   op   het succes van   van Vriendschapsmachines

—— Abdula

Friendship Machinery Co., Ltd

1 2 3
Friendship Machinery Co., Ltd Friendship Machinery Co., Ltd Friendship Machinery Co., Ltd
fabriek het tonen Het Bureau van ingenieurs afdeling verkoop
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : FSM
Aantal werknemers : 100~150
Export pct : 40% - 50%

        De vriendschapsmachines zijn een wereldleider in automatische lassenmachine voor het gebied van de staalvervaardiging en de industriële projecten van de pijpleidingsbouw, die een uitgebreide waaier van materiaal voor een verscheidenheid van projecttoepassingen verstrekken.

 

        Jaar na jaar, worden de automatische lassensystemen van Vriendschapsmachines ontworpen, getest, gebruikt en in elk type van milieu onophoudelijk gegebruikt. Onze klanten genieten van industrie-leidende reparatietarieven die constant verbeteren: van minder dan 5% in 2001 aan minder dan 2% in 2012.

 

        Het prestatiesverslag van onze speciaal ontworpen en vervaardigde automatische lassenmachine is de backbone van de reputatie van Vriendschapsmachines. De bewezen capaciteit van elke vastgestelde machine is waarom de klanten aan ons herhaaldelijk voor nieuwe toepassingen, ontwerpen en machines zijn teruggekeerd aangezien hun producten veranderen en zich uitbreiden. Wij zijn trots van dat feit.

 

        Onze hoofdproducten: H&I richt lassenlijn, t-de lijn van het straallassen, de straallijn van de dooskolom, CNC multi-hoofdplaat scherpe lijn, de machine van de straalassemblage, die materiaal, het lassenlijn van de staalpijp, schot het vernietigen machine, CNC vlam/plasma scherp materiaal, lassen bijwonende machines met inbegrip van het Lassen van manipulator rechtmaken, die instelmechanisme lassen, draaiend broodje (lassenrotator), het paneelproductielijn van de Membraanmuur, wat wijd in vele industrieën zoals ruimte, petrochemische stof, metallurgie, scheepsbouw, chemisch materiaal, boilerdrukvaten, de bouw van de staalstructuur, enz. worden gebruikt.

 

        Sinds jaren '90, nam de markt voor de bouwnijverheid van de staalstructuur een hoge vlucht. Met snelle ontwikkeling, zeer korte periode voor bouw en mooie externe verschijning, ook werd de redelijke prijs bezet in de markt van bouwnijverheid. Wij investeren meer bij het ontwikkelen van broodje vormt machine zoals de panelenmachines van het Metaaldak &wall, C&Z-drywall van purlinmachines nagel-Spoor vormt machines, de machines van Metaaldekken, Geen balk en Kolomkrommen vormt machines, Wachtsporen die machines vormen, Downspout pijpen die machines etc. vormen.

 

 

China Friendship Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0 Onthaal aan Vriendschapsmachines

 

Contactgegevens
Friendship Machinery Co., Ltd

Contactpersoon: Mr. Lu Wen

Tel.: 0086-18068353295

Fax: 86-510-82234203

Direct Stuur uw aanvraag naar ons