Bericht versturen
Friendship Machinery Co., Ltd Bedrijfprofiel
Bedrijfprofiel
Huis >
Friendship Machinery Co., Ltd Bedrijfprofiel
Ongeveer ons
Contacten
Contacten: Mr. IA LU
Fax: 86-510-82234203
Contact nu
Post ons

Friendship Machinery Co., Ltd

Friendship Machinery Co., Ltd
Friendship Machinery Co., Ltd
Friendship Machinery Co., Ltd
Company Details

        De vriendschapsmachines zijn een wereldleider in automatische lassenmachine voor het gebied van de staalvervaardiging en de industriële projecten van de pijpleidingsbouw, die een uitgebreide waaier van materiaal voor een verscheidenheid van projecttoepassingen verstrekken.

 

        Jaar na jaar, worden de automatische lassensystemen van Vriendschapsmachines ontworpen, getest, gebruikt en in elk type van milieu onophoudelijk gegebruikt. Onze klanten genieten van industrie-leidende reparatietarieven die constant verbeteren: van minder dan 5% in 2001 aan minder dan 2% in 2012.

 

        Het prestatiesverslag van onze speciaal ontworpen en vervaardigde automatische lassenmachine is de backbone van de reputatie van Vriendschapsmachines. De bewezen capaciteit van elke vastgestelde machine is waarom de klanten aan ons herhaaldelijk voor nieuwe toepassingen, ontwerpen en machines zijn teruggekeerd aangezien hun producten veranderen en zich uitbreiden. Wij zijn trots van dat feit.

 

        Onze hoofdproducten: H&I richt lassenlijn, t-de lijn van het straallassen, de straallijn van de dooskolom, CNC multi-hoofdplaat scherpe lijn, de machine van de straalassemblage, die materiaal, het lassenlijn van de staalpijp, schot het vernietigen machine, CNC vlam/plasma scherp materiaal, lassen bijwonende machines met inbegrip van het Lassen van manipulator rechtmaken, die instelmechanisme lassen, draaiend broodje (lassenrotator), het paneelproductielijn van de Membraanmuur, wat wijd in vele industrieën zoals ruimte, petrochemische stof, metallurgie, scheepsbouw, chemisch materiaal, boilerdrukvaten, de bouw van de staalstructuur, enz. worden gebruikt.

 

        Sinds jaren '90, nam de markt voor de bouwnijverheid van de staalstructuur een hoge vlucht. Met snelle ontwikkeling, zeer korte periode voor bouw en mooie externe verschijning, ook werd de redelijke prijs bezet in de markt van bouwnijverheid. Wij investeren meer bij het ontwikkelen van broodje vormt machine zoals de panelenmachines van het Metaaldak &wall, C&Z-drywall van purlinmachines nagel-Spoor vormt machines, de machines van Metaaldekken, Geen balk en Kolomkrommen vormt machines, Wachtsporen die machines vormen, Downspout pijpen die machines etc. vormen.

 

 

China Friendship Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0 Onthaal aan Vriendschapsmachines

 

OEM/ODM

        Vriendschapsmachines in de vervaardiging van staalstructuur industr, zowel de Automatische lassenmachine voor de stralen of de Caissonbalken van H voor de bouwnijverheid als een waaier van lassenkolom & boom met inbegrip van: lassende conventionele of zelf gerichte rotators, lassende manipulators en instelmechanismen, de lassers van de longitudinale of cirkelnaad en lassende draailijsten.

 

        Wij vertegenwoordigen etc. ook een belangrijke Chinese fabrikant van hoogte - kwaliteit/van de hoge precisie het plaatsen en manipulatie materiaal en speciale automatiseringsmachines voor het drukvat en de conventionele machtsindustrieën, olieleidingsmateriaal, oplegger of kipwagen de vrachtwagenindustrieën, tankwagens, de vervaardiging van de windtoren en speciale bouwmachines.

 

        De op zwaar werk berekende rotators tot 500tons-capaciteit zijn gebouwd en kolom en boom de manipulators tot 8000mm*8000mm zijn geleverd met volledige PLC controlessystemen van Siemens.

 

        Niets is te klein of te groot - wij kunnen deskundig advies geven en uw lassenproblemen zowel van een behandelend standpunt als natuurlijk een volledige automatisering oplossen.

 

 

China Friendship Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 

History

        Onze Machines van de bedrijfvriendschap werden opgericht in 2001, 13 jaar, besteden grote aandacht aan de inleiding van de begaafde persoon en de verhoging, de aandachtsvooruitgang in technologie en de verkregen productontwikkeling, het aandachts wetenschappelijke beheer en de bouw van de ondernemingscultuur, is voortdurend snel, de gezondheidsontwikkeling geweest.

 

        Het bestaande ingeboren bezit 1.8 miljoen, gebied 7.000 vierkante meters, het personeel meer dan 100 mensen, ingenieurs en technici meer dan 30, het belangrijkste product omvat: het materiaal van de staalstructuur, de numerieke controle sneed het materiaal, de lassenuitrusting, werpt de pil om het roestmateriaal, de productiemateriaal van de windenergietoren, buis pre-vervaardigt productielijn etc. te elimineren. De productschoen wint de nationale superieure gouden prijs, best-selling nationale meer dan 20 provincies, de stad, verkoopt markten Zuidoost-Azië, Europa en Amerika etc. meer dan 30 landen. Veroorzaakt, verkoopt, bevoordeligen algemeen doel vele jaren onophoudelijk de binnenlandse collegavoorhoede is geweest. Is in het binnenlandse lassen mechanische beroep de enige eenheid van de product standaardformulering, en neemt het lood in de binnenlandse collega door de ISO9000-authentificatie van het kwaliteitssysteem en de Ce-authentificatie.

 

 

China Friendship Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0

 

 

 

Our Team

        Ons team van het onderzoekbeheer door een groep professionele ingenieurs met vele jarenervaring in de industrie van het de machineontwerp van de staalstructuur, op binnenlandse productiegebied hebben wij een rijke praktische ervaring bereikt om cliëntenmachine van een hoogte te voorzien - kwaliteit. De vriendschapsmachines hebben meer dan 100 geschoolde arbeiders en 30 ingenieurs.

 

 

Het teamwerk is alles aan ons! China Friendship Machinery Co., Ltd Bedrijfsprofiel 0