lopende band

  • Friendship Machinery Co., Ltd fabrikant productielijn
  • Friendship Machinery Co., Ltd fabrikant productielijn
  • Friendship Machinery Co., Ltd fabrikant productielijn
  • Friendship Machinery Co., Ltd fabrikant productielijn
  • Friendship Machinery Co., Ltd fabrikant productielijn

        De vriendschapsmachines verstrekken onophoudelijk de waardevolste automatische lassen & knipseloplossingen aan rondom de wereld. Onze moderne productiefaciliteiten gebruiken de recentste high-tech productiemachines, met inbegrip van plasma/vlamsnijmachine, automatische lassenkolom en boom, schot het vernietigen machine, h-straalproductielijn. Wij geven de meesten van milieuvriendelijk in het gemiddelde terwijl van fabriek het ontwerpen.

 

 

H Straalproductielijn Friendship Machinery Co., Ltd fabriek productielijn 0

 

 

OEM / ODM

        Onze hoofdproducten: H straalproductielijn, t-de lijn die van het straallassen, de straallijn van de dooskolom, CNC multi-hoofdplaat scherpe lijn, de machine van de straalassemblage, materiaal, het lassenlijn van de staalpijp, schot het vernietigen machine, CNC vlam/plasma scherp materiaal, lassen bijwonende machines rechtmaken met inbegrip van.

 

        Beschouwend aan lassenmanipulator, lasseninstelmechanisme, lassen het draaien rol, lassende rotator wat wijd in vele industrieën zoals scheepsbouw, boilerdrukvaten, de bouw van de staalstructuur, enz. worden gebruikt. Wij hebben reeds OEM van een zeer beroemd bedrijf van Canada zijn en van de V.S., gewoonlijk veroorzaakten wij die machine het acoording aan hun tekeningen en de norm, de meesten van hen is wordt geleverd aan Europ, Noord-Amerikaan, Austrilia, Canada wat van ontwikkelde landen.

 

 

Friendship Machinery Co., Ltd fabriek productielijn 0

Uitgevoerd naar Europ

 

Conventionele lassenrotator

 

 

 

Als u reeds deze producten gebruikte van bedrijven zult u absoluut hun naam, ja, hun firmanaam bent E *** van Europ erkennen, zijn wij enige OEM nu in China. Friendship Machinery Co., Ltd fabriek productielijn 1

 

 

R & D

        Wij passen aangetoonde ervaringen en innovatieve oplossingen op onze producten en diensten toe. Wij wonnen een goede reputatie door onze enorme inspanningen en strategische aanpassing overeenkomstig eisen de in real time van cliënten wegens automatische lassenmachine.

 

        Sinds jaren '90, nam de markt voor de bouwnijverheid van de staalstructuur een hoge vlucht. Met snelle ontwikkeling, zeer korte periode voor bouw en mooie externe verschijning, ook werd de redelijke prijs bezet in de markt van bouwnijverheid. Wij investeren meer bij het ontwikkelen van broodje vormt machine zoals de panelenmachines van het Metaaldak &wall, C&Z-drywall van purlinmachines nagel-Spoor vormt machines, de machines van Metaaldekken, geen-Balk en Kolomkrommen vormt machines, Wachtsporen die machines vormen, Downspout pijpen die machines etc. vormen.

 

 

Friendship Machinery Co., Ltd fabriek productielijn 0

 

Laat een bericht achter