tank van het het Lekbewijs IBC van 1000L IBC de Vuurvaste Kabinet Gegalvaniseerde voor Vloeistof

Plaats van herkomst China
Merknaam FRIENDSHIP MACHINERY
Certificering CE, ISO
Modelnummer FSM-Reeks
Min. bestelaantal 1
Verpakking Details paper box
Levertijd 10-15 dagen
Levering vermogen 1000 PCs-maand
Productdetails
Materiaal gegalvaniseerd staal Diameter van 5MM
Functie Lekbewijs Toepassing Opslagibc tank
de V.N. Goedgekeurd
Hoog licht

Chemische opslagkabinetten

,

brandbare opslagkabinetten

Laat een bericht achter
Productomschrijving

 

Gegalvaniseerde Lekvrije IBC-Tank voor Vloeistof, 1000L IBC voor Vuurvast Kabinet voor Trommel

 

1. De grondstof van IBC keurt speciale harshdpe met uitstekende aard van milieuspanning het barsten weerstand (ESCR) voor lading goed en het vervoeren van Klasse 2 gevaarlijke chemische producten met maximumdichtheid van 1.9g/cm3.
2. Het kader en de pallet worden gemaakt van staalbuizen en goedkeuren thermische behandeling evenals hot-dip galvaniserende technologie. Zo heeft de gehele kaders de voordelen van lichtgewicht, goede flexibiliteit, grote capaciteit en de status van het effect van externe krachten van het ongeval. De pallets worden gemaakt van staalmateriaal met zuur, alkali en corrosieweerstand. Bovendien, de pallets hebben een rationele structuur die kan worden geladen en en leeggemaakt door vorkheftruck toevallige dalingen en zware containerstapels weerstaan.
3. IBC is uitgerust met kleppen bestand tegen zuur, alkali, corrosie. De nominale diameter van het lossen van kogelkleppen en de vleugelkleppen zijn respectievelijk 50mm, 80mm.As het materiaal van klep met container zelfde is, is de verenigbaarheid goed. Bovendien, het is geschikt, betrouwbaar en milieuvriendelijk om de klep te gebruiken aan lossing en het schoon te maken.
4. Om de veiligheid te verzekeren, is het containerdeksel uitgerust met luchtopening die overdruk te vermijden door resolutie van ladingen wordt veroorzaakt.
5. IBCs wordt gemaakt van verscheidene secties zodat is het geschikt om de beschadigde delen te vervangen en breidt het gehele leven van container uit. Zodat zij de kosten van pakket kunnen verminderen.

 

Hoofdmateriaal De ingevoerde grondstof van LLDPE, het rotomolding
Details Naam: IBC-tank, het rotomoulding
Grootte: 1200*1000*1150 mm
Gewicht: 65Kg
Dikte: >=6 mm
Vorm: vierkant, rechthoekig, kubiek met satckable en nestable

 

tank van het het Lekbewijs IBC van 1000L IBC de Vuurvaste Kabinet Gegalvaniseerde voor Vloeistof 0